BENDRA INFORMACIJA

Portale prezervatyvai-internetu.lt tvarkomų asmens duomenų valdytojas – UAB „Strateginiai partneriai“, įmonės kodas 304047858, buveinės adresas Gėlių g. 40, Garliava, LT-53260 Kauno r.

  1. Šios Privatumo politikos nuostatos galioja visiems prezervatyvai-internetu.lt interneto svetainės vartotojams, veiksmams, kuriuos jie gali atlikti interneto svetainėje, įskaitant (bet neapsiribojant) registravimąsi svetainėje, naudojimąsi paieškos galimybėmis, skelbiamos informacijos skaitymą, bet kokio pobūdžio informacijos ir duomenų pateikimą bei gavimą.
  2. Mes patariame visiems tėvams ir globėjams mokyti savo vaikus saugaus ir atsakingo asmeninių duomenų disponavimo internete. Nepilnamečiai asmenys neturėtų perduoti savo asmeninės informacijos Mums be tėvų ar globėjų sutikimo. Mes niekada nerenkame jokios asmeninės informacijos iš asmenų, kuriems yra mažiau nei 18 metų.
  3. UAB „Strateginiai partneriai“ pasilieka teisę bet kuriuo metu šią Politiką keisti, todėl kaskart naudodamiesi šiuo tinklapiu turite iš naujo ją perskaityti. Naudodamiesi mūsų elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis Jūs patvirtinate, kad esate informuoti apie mūsų privatumo taisykles.
  4. UAB „Strateginiai partneriai“ savo veikloje laikosi pritaikytos ir standartizuotosios duomenų apsaugos principo, todėl turi pasitvirtinusi visas vidines tvarkas, kad įgyvendintų tinkamas asmens duomenų apsaugos ir saugumo priemones.

 RENKAMA INFORMACIJA IR TIKSLAI

 Norėdami suteikti savo vartotojams sklandžią, efektyvią ir saugią patirtį safesex.lt svetainėje, mes kaupiame tam tikrą informaciją. Informacija mums leidžia suteikti paslaugas, kurios labiausiai atitinka Mūsų klientų norus, pakelia saugumą bei efektyvumą pritaikant šias paslaugas klientų poreikiams. Renkame tik tą informaciją, kuri padeda mums pasiekti šių tikslų.

  1. Sutarties vykdymo tikslu, t.y. siekdami parduoti Jums mūsų prekes, mes prašome Jūsų pateikti: Vardą, pavardę, adresą, šalį, miestą, el. paštą, telefoną, taip pat apmokėjimams skirtus banko ar kitų finansų įstaigų duomenis.
  2. Prezervatyvai-internetu.lt svetainės vartotojams suteikiama galimybė užsisakyti naujienlaiškų gavimą, tai reiškia, kad Jums pageidavus mes siųsime Jums aktualią informaciją apie mūsų siūlomas prekes, paslaugas, akcijas ir pasiūlymus. Mes gerbiame Jūsų privatumą, todėl naujienlaiškiai bus siunčiami tik tiems asmenims, kurie turi galiojantį el. pašto adresą, bei yra patys užsisakę naujienlaiškių siuntimą. Siekdami visiškos atitikties galiojantiems teisės aktams, mes mūsų naujienlaiškių siuntimo procedūros eigoje naudojame dvigubo identifikavimo metodą. Jūs naujienlaiškį galite užsisakyti įvedę savo elektroninį paštą į mūsų svetainėje esantį laukelį „Naujienlaiškio prenumerata“, tuomet Jūsų nurodytu elektroninio pašto adresu nusiųsime elektroninį laišką su prašymu patvirtinti savo sutikimą dėl naujienlaiškio gavimo. Pakartotiniu prašymu patvirtinti sutikimą mes siekiame nustatyti ar naujienlaiškį užprenumeravo tikrasis elektroninio pašto savininkas. Mes Jums siųsime naujienlaiškius, tik įvykdžius visas šiame punkte išdėstytas sąlygas.
  3. Mes automatiškai tikriname informaciją remdamiesi jūsų aktyvumu mūsų svetainėje. Ši informacija yra naudojama vidinio tyrimo atlikimui: demografijai, interesams ir elgesiui nustatyti. Ši informacija yra renkama ir apdorojama  apibendrintu pagrindu. Šią informaciją sudaro: Jūsų URL nuoroda iš kurios atėjote (Nesvarbu ar naršote mūsų puslapyje ar atėjote iš kitur), URL nuoroda į kurią einate toliau (Nesvarbu ar naršote mūsų puslapyje ar atėjote iš kitur), jūsų naudojama naršyklė ir IP adresas.
  4. Taip pat naudojame informacijos rinkimo būdus kaip „Slapukai“. „Slapukai“ yra maži failai, talpinami jūsų kietajame diske. Taip pat siūlome tam tikras funkcijas prieinamas naudojant „slapukus“. „Slapukai“ naudojami norint rečiau vesti savo slaptažodį jūsų apsilankymo metu. „Slapukai“ leidžia rinkti informaciją susijusią su jūsų interesais. Dauguma „slapukų“ yra aktyvūs tik jūsų apsilankymo metu ir yra ištrinami. Visada galite pasirinkti nenaudoti „slapukų“ jei tai leidžia jūsų naršyklė, tokiu galite netekti galimybės naudotis tam tikromis puslapio funkcijomis.
  5. Vartotojas turi galimybę peržiūrėti, kokią informaciją (Slapukus) tinklalapis įrašo, ir gali ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Naudotojas, sutinka, kad jo kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašomi šioje Privatumo politikoje numatyti Slapukai. Šį sutikimą naudotojas gali bet kada atšaukti, pakeisdamas savo interneto naršyklės nustatymus, tačiau tokiu atveju tam tikros interneto svetainės www.safesex.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai ir naršymo patirtis tokiu atveju neatitiktų naudotojo lūkesčių. Plačiau apie slapukus ir taip kaip www.safesex.lt juos naudoja galite pasiskaityti Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos rekomendacijoje dėl slapukų naudojimo, paspausdami nuorodą interneto adresu https://www.ada.lt/images/cms/File/naujienu/slapuk_DV.pdf.

 JŪSŲ ASMENS DUOMENŲ ATSKLEIDIMAS

 Jūsų pateiktus asmens duomenis taikydami tinkamas apsaugos priemones mes perduodame kurjerių organizacijoms prekių pristatymo tikslu. Norimą kurjerį ir prekės pristatymo būdą kiekvienas vartotojas gali pasirinkti savarankiškai iš pateikto sąrašo.

  1. Taip pat Jūsų asmeniniai duomenys, susiję su apmokėjimu už prekes, yra pateikiami finansų įstaigoms per kurias yra atliekamas mokėjimas už prekes, šį duomenų tvarkytoją taip pat pasirenka vartotojas iš pasirinktų variantų.
  2. Mes galime būti priversti atskleisti informaciją valstybės, teisėsaugos institucijoms ar trečiosioms šalims tam tikromis aplinkybėmis arba trečiosios šalys gali neteisėtai perimti arba gauti prieigą prie perdavimo ar privačių ryšių.
  3. Taip pat tam tikra dalis Jūsų duomenų susijusių su mokėjimu, kiek tai yra reikalinga apskaitos vedimo tikslui gali būti perduota Mums buhalterines paslaugas teikiančiai įmonei – UAB „Business financial solutions“, įmonės kodas 302684475

 JŪSŲ TEISĖS

  1. Jūs turite šias žemiau nurodytas duomenų subjektų teises, kurias mes įgyvendinsime, gavę iš Jūsų prašymą (el. paštu info@prezervatyvai-internetu.lt); siunčiant paštu, adresu UAB „Strateginiai partneriai“, įmonės kodas 304047858, buveinės adresas Gėlių g. 40, Garliava, LT-53260 Kauno r. bei Jums tinkamai patvirtinus savo tapatybę:
    • Susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
    • Reikalauti ištaisyti netikslius asmens duomenis, taip pat papildyti neišsamius savo asmens duomenis;
    • Reikalauti, kad Mes ištrintume su Jumis susijusius asmens duomenis, jeigu jie nebėra reikalingi, kad būtų pasiekti tikslai, kuriais jie buvo renkami arba kitaip tvarkomi, arba Jūs atšaukiate sutikimą, ir nėra jokio kito teisinio pagrindo tvarkyti Jūsų asmens duomenis, arba asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai;
    • Reikalauti, kad Mes apribotume Jūsų asmens duomenų tvarkymą;
    • Gauti su Jumis susijusius asmens duomenis, kuriuos Jūs pateikėte mums susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu;
    • Teisę paprašyti UAB „Strateginiai partneriai“ perkelti Jūsų asmens duomenis kitam duomenų valdytojui;
    • Nesutikti, kad su Jumis susiję asmens duomenys būtų tvarkomi (pvz. dėl tiesioginės rinkodaros ar kita).

 

Nesutikdami su mūsų privatumo politika arba jeigu manote, kad buvo pažeistos Jūsų teisės galite paduoti skundą priežiūros institucijai:

Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija

Įmonės kodas 188607912

  1. Juozapavičiaus g. 6, 09310 Vilnius
    Tel. (8 5) 271 2804, 279 1445
    Faks. (8 5) 261 9494
    El. paštas ada@ada.lt